Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sleep in the city

Door Michael op 20.11.2009

APP02_07

Als je gaat shoppen in fashionable Antwerpen hoef je je voortaan geen zorgen te maken hoe je naar huis geraakt. Sleep In The City bied je de mogelijkheid om te overnachten middenin het fashion district in een super deluxe appartement. De flats bevinden zich maar een straat verwijderd van het modemuseum, de Nationalestraat en de mode academie, nl. op het Vleminckveld 10. Dé perfecte uitvalsbasis dus voor cultuur, culinaire pareltjes en fashion moments! 

Het gebouw is een voormalig klein winkeltje uit 1905. Wat wil zeggen dat je natuurlijk over een goeie conditie moet beschikken om de imposante trappenhal te bestijgen. No worry, want éénmaal binnen kan je uitgebreid genieten van de rust & het interieur van 1 van de appartementen van Sleep In The City. Je kan via deze formule ook makkelijk jouw personal shopping assistent boeken of je personal guide. Sleep In The City geeft je ook een hoop goede adresjes die net iets anders zijn dan wanneer je alleen Antwerpen doorkruist.

Alle flats zijn uitgerust met een keuken, flatscreen en draadloos internet. Je hebt keuze uit 3 appartementen, nl. A10, A11 en A12. A10 heeft wit en goud als basiskleuren en is volledig uitgedost met alle comfort. Deze kamer boek je al voor 120 euro per nacht. A11 is een duplex en zet zwart en wit centraal. Buiten alle voorzieningen krijg je er ook nog een dakterras bij. Deze kan je scoren voor 150 euro per nacht. A12 kan je vinden op de benedenverdieping en neemt de oude winkelruimte in. Deze reserveer je voor 120 euro per nacht. Opgelet want je moet altijd voor minstens 2 nachten tegelijkertijd boeken! Toch een parel qua locatie & interieur! Belmodo.tv loves it ...

APP02_01 BLACK_07

Sleep In The City  
Vleminckveld 10  
2000 Antwerpen

Bert Verschueren - 0486/67.58.38  
Vincent Defontaines - 0473/39.42.56

[email protected]  
www.sleepinthecity.be

page loaded