Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De invasie is coming!

Door Angelique op 20.11.2009

Belmodo.tv heeft een creamarkt gespot die je als fashionaddict moet noteren in je agenda. Of je neemt er als jonge designer gewoon zelf aan deel! Zondag 21 februari 2010 zal De Invasie Brugge binnenvallen...

deinvasie550x250

Nu zondag 22 november houdt De Invasie al een meet&greet day met de potentiële strijders (jonge ontwerpers) omdat het aantal inschrijvingen gigantisch is. De jury bestaat dan ook uit een aantal doorwinterde trendwatchers: Astrid-Fia (het hebbeding achter Little Miss Y én een van de madammen van Spoonful of Sugar), Mieke (de gepassioneerde trendwatcher van Mieke.tv) en De Jongens (meubel-, accessoire-, fashion- en gewone freaks die onder andere Kaartjeshuis.be, I LOVE DEER en Opkaartenbeeld.be op kerfstok hebben).

Check nu  deinvasie.be voor alle info want we like en hebben zondag 21 februari nu al geblokkeerd.

page loaded