Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Videophone by Beyoncé & Lady Gaga

Door Angelique op 18.11.2009

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: de videoclip " Videophone" is klaar! Videophone is dé ultieme divaclash van Beyoncé versus Lady Gaga. Versus is een groot woord want de 2 dames werkten maar al te graag samen. La Gaga benadrukt dat ze niet de fashion Gaga wou uithangen in Beyoncé's videoclip, je weet wel met een freaky haarstrik wink maar eerder Beyoncé wou zijn in Videophone. Voor 1 keer transformeerde Gaga zich naar Gee-once, met een strapless witte leotard, lange witte handschoenen en gewoon haar blonde lokken. Beyoncé nam op haar beurt ook heel wat Gaga trekjes over: kauwgum, over the top metalen en rubberen designs. Een muzikale samenwerking om "U" tegen te zeggen!

page loaded