Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fuck This Website

Door Michael op 18.11.2009

fuck_machine pigeons

Nieuwe trend op het internet is Fuck This Website! De website probeert om een glimlach op het gezicht van de surfers te toveren en na het intypen van de url moet ik zeggen krijg je die ook. Bedoeling is dat iedereen wereldwijd stickers print van de website. Die stickers plak je dan weer op allerlei plekken waardoor je grappige fuck-vermeldingen krijgt. Neem daar dan een foto van, uploaden op de website en zo deel je jouw " fuck"-moment. 

for_your_safety not-a-terrace

Het idee voor de website ontstond als grap, maar groeide al snel uit tot een obsessie. Uiteindelijk is er zelfs al een boek van uitgekomen, Fuck The World. Waardoor de vraag van de surfers nog groter werd en er tot slot nog een volgende boek Fuck This Book uitkwam! Zowel stickers als postkaarten en de boeken kan je online shoppen op de site. Supergrappig en hot hot hot op dit moment! Iemand een idee om hier iets fashionwise mee te doen?:-)

bentleys hands fuckup_fucktard

www.fuckthiswebsite.com

page loaded