Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Eléonore Bridge

Door Patricia op 14.11.2009

Sassy Parisienne Elodie Gerberon was tot voor kort, luttele uren geleden om precies te zijn, beter gekend als La Méchante. Elodie  besloot na een kleine identiteitscrisis, omdat ze schunnige mailtjes kreeg en helemaal niet zo gemeen is als haar alter ego liet uitschijnen, voortaan in de online wereld door te gaan als Eléonore Bridge.

mechante2

De blogstijl van Eléonore Bridge is als een leuk dagboek, gevuld met schrijfsels, leuke foto's en illustraties. De algemene sfeer is zeer intiem en Eléonore gidst haar lezers door de straatjes van haar geliefde Parijs. Ook haar Londense adresboekje krijgt een plaatsje op de site en andere categorieën zijn mode, accessoires en inspiratie. Zoals bij veel bloggers werden haar hersenspinsels aanvankelijk anoniem gepubliceerd, maar intussen is Eléonore de ster geworden van haar eigen show, inclusief leuke foto's van haar outfits en interieur, een gegeven waar mijn voyeuristisch kantje stiekem (en nu openlijk) blij mee is. 

Van de hele vintagesfeer die op de blog hangt word ik steeds een beetje melancholisch en romantisch, en daar hou ik wel van, van tijd tot tijd. Heel inspirerende webstek, die zeker een regelmatig bezoekje verdient!

mechante3 mechante

page loaded