Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Radio Modern zoekt Burleske girls

Door Michael op 13.11.2009

radiomodern1_250x500 Uit de luidsprekers van Radio Modern klinkt 
"Schone madammen voor ne vuilen avond gezocht!"

Het superpopulaire partyconcept dat graag vertoeft in de jaren van vergane glorie is op zoek naar burlesk talent. Het vult al meer dan twee jaar met succes Vlaanderens zalen van De Roma in Antwerpen tot de Vooruit in Gent en organiseerde fiftiesfeesten tot op de wei van Pukkelpop en de gezellige gekte van de Gentse Feesten.

Deze soirées draaien op volle toeren, maar achter de schermen broedt de organisatie al een tijdje op een vers feestconcept. In het voorjaar van 2010 pakt datzelfde feestcomité uit met 'Ne Vuilen Avond'. Dit wordt een revue zoals ze werden gehouden in de feestpaleizen van de jaren '20 en '30. Er wordt gedanst, er zijn goochelaars, er is cabaret én - last but not least - serveert 'Ne Vuilen Avond' een portie zinnenprikkelende dames.

Radio Modern zoekt dan ook mejuffers die kunnen goochelen met jarretelles en op stiletto's wandelen alsof het pluche pantoffels waren. Neen, geen paaldansacts en ook de stripclubs laten ze links liggen. Denk eerder aan de sfeer van rokerige jazzcafés, waaiers met veel pluimen en getuite rode lippen.

Check vooral www.radiomodern.be voor inspiratie.

Wie niet lang moet zoeken naar de Josephine Baker in zichzelf, mag nu een mail sturen naar [email protected] Vergeet je persoonlijke gegevens, je motivatie en een duidelijke foto niet. Een maximumleeftijd is er niet, maar je moet minstens 18 zijn!

page loaded