Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mastermind Release Party!

Door Tiany op 13.11.2009

mastermind_02

Kwestie van jullie op de hoogte te houden van onze "whereabouts", laten we jullie met plezier weten dat we gisteren talrijk van de partij waren op de release party van de allereerste Hermanos Inglesos clip "Mastermind". Niet alleen omdat we de vibes van de gebroeders Engels meer dan weten te smaken, of omdat we zeer benieuwd waren naar de fusie tussen kunst en muziek, maar ook omdat we een zeer grote affectie koesteren voor de 2 broers (lees: Tiany loves Hermanos Inglesos' Mister D.). 

mastermind_13

De gezellige bijeenkomst van een fijn groepje vrienden, familie en muziek/kunst lovers vond plaats in de Gentse Hoet-Bekaert Gallery waar we getuige waren van de samenwerking tussen de Hermanos en videokunstenaar Adam Leech. Het resultaat is kleurrijk, verrassend en very funky wat ons betreft en daarom ook zeer binnenkort om Belmodo.tv te bewonderen. In the meanwhile, krijg je alvast van ons een aantal "kiekjes" van de avond & de aanwezige pretty people.

mastermind_06 mastermind_10

all waiting for the moment!

mastermind_08 mastermind_04

lovely people...

mastermind_11 mastermind_09

Jan Hoet Jr & Delphine Bekaert in action!

mastermind_07 mastermind_03

Hermanos - caught!

page loaded