Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

‘A single Man’-trailer van Tom Ford!

Door Patricia op 10.11.2009

Oh my, oh my! Tom Ford makes my day! Ik ontdekte zonet de trailer van 'A single man', Ford's regiedebuut waar Belmodo.tv jullie al eerder op de hoogte bracht.

De film, over een homofiele professor die na de plotse dood van zijn minnaar probeert verder te gaan met zijn dagelijkse bezigheden, wordt hier in maart verwacht, en ladies and gents, de trailer is uiterst veelbelovend! Al is het maar voor de prachtige vormgeving. In de Verenigde staten werd de film warm ontvangen en op de filmfestivals van Venetië en Santa Barbara sleepten zowel njummie hoofdrolspeler Colin Firth als Tom Ford al prijzen in de wacht. Eentje om te gaan kijken dus!

Wish it were march!

page loaded