Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Weekendtip: In Her Shoes

Door Angelique op 07.11.2009

inhershoes In Her Shoes loopt nog tem morgen, zondag 8/11!

Mocht je niet weten wat gedaan dit weekend wel dan is In Her Shoes in het Modemuseum van Hasselt een echte aanrader. De Belmodo.tv weekendtip zeg maar ;o) want het is meteen ook het laatste weekend van deze mode-expo.

Tot nu toe bezochten al bijna 24.000 bezoekers de expo. Voor het Modemuseum een absoluut record tot nu toe... Congrats Kenneth & zijn Modemuseum team! 

Check trouwens hier het Belmodo.tv report van In Her Shoes!

De volgende tentoonstelling in Modemuseum Hasselt: Collectie #01 - Historisch Overzicht 1750 - 2000 loopt van 28.11.2009 tot en met 07.03.2010. Een unieke kans om recent verworven of gerestaureerde collectiestukken te bekijken.

page loaded