Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotlight met Tiany bij JIM

Door Angelique op 03.11.2009

Niet alleen hier op Belmodo.tv of in Weekend Knack kan je Tiany's watch on fashion volgen maar uiteraard ook op TV. Check zeker iedere week het modemagazine Spotlight bij JIM.

tiany_220x198 spotlight220x198

Deze week in Spotlight:

Tiany beantwoordt samen met make-up artist Filbur de beautyvraag van de kijker. Deze week wil Nathalie de perfecte make-up voor blauwe ogen. Check de I Love The 80's Spotlight vintageroute in Antwerpen met Think Twice, Foxhole en Cheap Thrills. Ontdek Style Boutique voor Nintendo DS en vele andere fashion things you must know!

woensdag 4 november om 18.00 & 00.00
donderdag 5 november om 12.00
zaterdag 7 november om 15.00
zondag 8 november om 12.00

Voor meer programma-info surf je gewoon even naar  www.JIM.be en vergeet niet dat het The Big Live is deze week. Zotte toestanden want JIM zoekt Netlog vrienden en dat loopt als een zeer heet vuurtje met VJ's Niko, Dimi, Sean & Eline die 24 op 24, 7 op 7 live gaan vanuit de JIM-studio, lachen!

page loaded