Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-see expo: Polarized

Door Angelique op 31.10.2009

Met zijn boek en expositie 'Polarized' zorgt de Belgische topfotograaf Marc Lagrange voor 'Glamour Vibes' zonder expliciet te zijn. De perfecte stylings, topsettings en casting van modellen zoals o.a Belgisch topmodel Ingrid Parewijck zorgen voor kunstfotografie van de bovenste plank.

polarized400x600

Naast het boek Polarized kan je de kunstwerken op basis van de verloren gegane Polaroid-technologie exclusief bewonderen bij Leonhard’s Gallery in Antwerpen. Marc is een veelgevraagde en gerenommeerde topfotograaf, uiteraard is dit fashion om u tegen te zeggen, Belmodo.tv is een grote fan! 

marclagrange

De Polarized expositie loopt nog tot en met dinsdag 10 november check www.leonhardsgallery.com

page loaded