Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: The Cherry Blossom Girl

Door Patricia op 27.10.2009

Geen enkele blog is zo suikerzoet, zo girly en zo 'Parijs' als de blog van Alix a.k.a. The Cherry Blossom Girl. Ik ben absoluut, helemaal, tot over mijn oren verliefd op haar stijl, die zo "Alix" aanvoelt dat ik best wel haar zou willen zijn. Bovendien baden de foto's die ze neemt in zo'n dromerig sfeertje, dat het al helemaal verslavend wordt.

cherry5

De foto's op de blog zijn mooi ingedeeld in categorieën variërend van shots van Parijs tot close-ups van accessoires. Die hoofdcategorieën zelf zijn ook nog eens ingedeeld in categorieën. Zo kan je binnen 'outfits' nog kiezen tussen 'polkadots'. Of 'rode' outfits. Of 'zwarte'. Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen dat van alle rubrieken, de schoenenrubriek mijn favoriet is. Van Chloe tot Topshop, Alix legt ze vast op de gevoelige plaat en doet ze daarmee alle eer aan die ze verdienen. 

Grappig detail is dat Alix onlangs voor een blogevent naar Antwerpen is gekomen, dus wanneer je naar haar blog surft krijg je hoogstwaarschijnlijk wat bekende beelden te zien. Aanradertje! ( Style Bubble Susie+ Style Salvage Steve waren trouwens ook van de partij, hier gespot door Antwerp fashion observer.) 

cherry cherry3

page loaded