Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Upcoming: The Backstage

Door Angelique op 20.10.2009

Idiz_Bogam_The_New_Backstage500x300

Nu vrijdagavond 23 oktober staat er jou een echt fashionfeestje te wachten in onze hoofdstad. K-nal in Brussel is al een 2-tal jaar the place-to-be waar het leven achter de schermen, fashion én music elkaar ontmoeten in The Backstage. Vanaf vrijdag is deze party-editie vernieuwd als The New Backstage.

Je krijgt een runway maar ziet ook het hele spectakel achter de schermen. Best wel cool om zien hoe visagisten, stylisten en modellen rushen tijdens een show. Komende vrijdag wordt de vernieuwde show gehost door mode-goeroe  Idiz Bogam

The New Backstage
vrijdag 23 oktober
K-nal
Havenlaan 1
1000 Brussel 
www.thebackstage.be

page loaded