Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rocktalent gezocht voor The Absolut Band!

Door Tiany op 13.10.2009

Rockchicks & Rockdudes, jullie lezen het goed! Absolut Vodka is op zoek naar talent om samen met Tim Vanhamel een nieuwe en vooral coole rockband uit de grond te stampen. Vanhamel is op zoek naar vier getalenteerde muzikanten male or female: dus dat betekent een drummer of drumster, bassist(e), gitarist(e) en een vierde aanvullende bandlid (sax, keyboards of wie weet wel een accordeon speler ;o)  

Tim zal dus de komende weken op zoek gaan naar jong muzikaal geweld onder het motto "In an Absolut World, You Rock"! Dus ladies & gents check zeker  www.theabsolutband.be om te zien waar je jezelf kan aanbieden en dit nog tot en met 30 november. Wie weet mag jij binnenkort wel deel uitmaken van dit uniek initiatief waarbij jong talent in de Spotlight wordt gezet samen met een gevestigde waarde als Tim 

absolut_band_01

page loaded