Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Style Salvage

Door Patricia op 13.10.2009

De heren mogen ook wel wat, dus na een hele resem vrouwelijke blogs zijn we nu ein-de-lijk daar met eentje voor mannen. Want we willen dan wel dat ze er onberispelijk bijlopen maar dan kunnen zij ook baten bij een vleugje inspiratie. Niet zo heel lang geleden schreven we hier bij belmodo.tv over Style Bubble, nu over Style Salvage. Nu wil het toeval dat de blogster van de eerste site is grappig genoeg de girlfriend van één van de bloggers is van de andere. United in Fashion, wat kan het leven toch schoon zijn.

stoop

Inspiratievolle menswear, dat is iets waar ze bij Style Salvage alvast helemaal in thuis zijn. Naar eigen zeggen streeft de blog ernaar om zowel opkomend als gevestigd talent te bespreken met oog voor kwaliteit, tailoring, creativiteit en zelf-expressie. Op de site vind je style comments, interviews met designers, journalisten en shopeigenaars. Af en toe wordt er een DIY-projectje of een " what am I wearing today"-postje geschreven.

styleweek9

Belmodo.tv raadt jullie het meest van al de  Style Stalking-sectie aan, waarin een kijkje wordt genomen in de kleerkasten van interessante fashionisto's. We like! 

page loaded