Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louboutin ontwerpt voor Piper-Heidsieck

Door Michael op 08.10.2009

091005-le-rituel-par-louboutin-et-piperh.aspx70276PageMainImageRef 6a00d8345250f069e20120a5ffda72970c-800wi

Schoenenfetisjist & shoe designer natuurlijk Christian Louboutin kiest voor een nieuwe samenwerking het champagnemerk Piper-Heidsieck. Louboutin ontwerpt deze keer een glazen schoen. De ontwerper liet zich inspireren door een ritueel uit 1880 waarbij het getuigt van dé ultieme decadentie om champagne te nippen uit een vrouwenschoen. De koffer kreeg de naam Le Rituel en bestaat uit een schoendoos met een fles champagne brut en natuurlijk de glazen schoen. De rode schoenzool mocht natuurlijk ook niet ontbreken!

Liefhebbers van champagnegadgets trekken best naar de Parijse shop Colette. Want daar kan je dit hebbeding op de kop tikken. De kostprijs is voorlopig nog onbekend. Assepoesters opgelet, want hier kan je dronken van worden!

page loaded