Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rosy & Blue foto expo

Door Tiany op 07.10.2009

Rosy & Blue werden een paar maanden geleden gelanceerd door Samsung naar aanleiding van de Mobile Photography Phones. De 2 figuurtjes zorgden in no time voor heel wat populariteit binnen de wereld van Facebook, bezochten talrijke festivals en verschenen zelfs aan de zijde van Ann Van Elsen op VT4. De funky looking Blue ontdekte gaandeweg zijn liefde voor fotografie en ging samen met getalenteerde jonge fotografen aan het werk. Met de Samsung Ultra Touch (gsm toestel met 8 megapixel camera) en met de Samsung Jét (een gsm toestel met 5 megapixel camera) werden heel wat geweldige momenten gecapteerd en artistiek verantwoorde foto's gemaakt die je vanaf vrijdag 9 oktober kan bewonderen in het Fotomuseum in Antwerpen. Deze allereerste tentoonstelling rond foto's die met een gsm genomen zijn zal ook op 9 oktober ingeleid worden met een heuse party met oa Til Van Hamel als dj. Nadien kan je nog twee weken lang genieten van deze expo.     

rosie_en_blue_01   

page loaded