Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Atelierverkoop: stockverkoop Atelier Assemblé

Door Tiany op 02.10.2009

De stockverkopen zijn weer in aantocht en dat betekent dat we binnenkort weer uitgebreid kunnen shoppen in het aanbod aan Belgische designers die hun goodies aan budgetvriendelijke prijzen bieden....hurray! Begin dus alvast te sparen, want de koopjes die je tijdens zo'n stockverkoop kan doen zijn echt té gek! We houden jullie zoals gewoonlijk op de hoogte van dé places to be en daarom ook alvast de aankondiging van de Atelierverkoop van een van onze favoriete en originele brands Atelier Assmeblé. Noteer dus alvast 8, 9 en 10 oktober in je agenda....  

Uitnodiging_Assemblé_01

WAT stockverkoop Atelier Assemblé 

WANNEER 8, 9 en 10 oktober (donderdag van 11u - 20u en vrijdag en zaterdag van 11u - 18u)

WAAR Piste 05, Kersbeekstraat 5 in Antwerpen 

INFO www.assemble.be

page loaded