Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Style Bubble

Door Patricia op 30.09.2009

Susie Bubble woont en werkt in Londen, is er geboren maar stamt af van Chinese ouders die het slachtoffer werden van liefde op het eerste zicht in een luchthaven. Dingen die wij naar eigen zeggen van haar horen te weten zijn dat ze hen onder twee verschillende bomen begroef nadat die elkaar de das omdeden, ze houdt van de kostuumdrama's op BBC ( you and me both sister) en door Hong Kong-natives vaak mistaken wordt voor Japans of Koreaans. Haar naam dankt ze aan ex-klasgenootjes die vonden dat Susie nogal in haar eigen wereldje leefde, wat volgens haar nog steeds zo is. Die eigen wereld wordt dan wel mooi gevuld met tonnen mode, ideaal voor fashionlovers als wij!

style

Toen ze begon te bloggen op Style Bubble in 2006 werkte Susie in Digital media en intussen is ze (jaloersmakend) editor bij Dazed digital (Het online luik van Dazed & Confused). Why we love her? Omdat ze zo heerlijk flakey is. Omdat ze er niet voor terugdeinst om alles te mixen wat ze maar vinden kan. Omdat ze "het" gewoon heeft.

Van " what am I wearing today"-posts tot fashion previews en finds, Susie doet het allemaal. In tegenstelling tot de gemiddelde fashionblog gaan de inspirational picsook nog eens hand in hand met een aardig aantal geschreven woorden en heeft ze er aardig werk van gemaakt om de website tot "haar plek" te maken. Als een huis waarvan je meteen de eigenaar herkent...

page loaded