Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sonia Rykiel voor H&M

Door Michael op 28.09.2009

Globes_Cristal_Awards_Art_Culture_mTIkPBQXudvl timthumb.php
imgSonia_Rykiel2 sonia-rykiel-by-warhol_1986

De feestdagen dit jaar worden er eentje vol kleurig knitwear van H&M by Sonia Rykiel. Jaja, na Jimmy Choo, Madonna, Stella McCartney, Matthew Williamson en vele anderen is het de beurt aan Sonia Rykiel. Voor H&M is dit de 1ste designersamenwerking op vlak van dameslingerie en bijpassende accessoires.

Het Franse modehuis Sonia Rykiel, opgericht door de 'Queen of Knits', staat voor de typisch Parijse moderne en vrijmoedige esprit. Draagbaarheid staat centraal.

Al het exclusieve werk van Rykiel mag je vanaf zaterdag 5 december 2009 in de H&M-rekken verwachten van maar liefst 1.500 H&M-winkels wereldwijd! Nieuw is ook dat je de collectie ook zal kunnen kopen in de belangrijkste boetieks over de gehele wereld van Sonia Rykiel zelf. Verwacht je aan sexy lingeriestukken en knap knitwear, ideaal om je wapenen tegen die gure koude.

H&M laat het hier niet bij en plant alvast een 2de samenwerking met het Rykiel modehuis. In het voorjaar 2010 komt er nog een iconische knitwearcollectie voor dames en meisjes van 1,5 tot 8 jaar. Doe daar nog wat speelse accessoires bij en je weet wat je mag verwachten vanaf zaterdag 20 februari 2010 in ongeveer 250 H&M-winkels. 

Ohhhhhhhhh, alweer een datum om naar uit te kijken!!!! 

page loaded