Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to: Crochet!

Door Lies op 26.09.2009

Haken mag dan wel de hobby van de bomma zijn, of één van de creanamiddagen die de plaatselijke vrouwengilde wel eens organiseert, het is toch weer hipper dan hip! En vooral: it's soooo much fun!

Sinds wij van Belmodo.tv Ellen Kegels leerden kennen op het Veritas-event, zijn wij allen aan het haken geslagen. En we moeten gewoonweg toegeven: het werkt zo ontspannend! En om eerlijk te zijn: breien hebben we nooit gekunnen, dus dit is een heerlijk alternatief! Ren dus naar de winkel, koop twee bolletjes wol en een haakpen en begin aan een coole muts. Je kan de beanie die Ellen voor ons maakte trouwens nog steeds winnen, en wel hier!

Niet panikeren als je in het begin niet goed weet waaraan en waaraf, er zijn immers genoeg cyberoplossingen! Je kan altijd youtube raadplegen, en er zijn enkele handige sites (maar let vooral niet op de lay-out!) waar je kan leren haken!

www.breikraam.nl (bij haaklessen)
www.jessica-tromp.nl 
www.knitwitch.com

page loaded