Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion @ Studay

Door Patricia op 25.09.2009

Studentikoos staat niet altijd gelijk aan boterhammen met ketchup, bier en Vlaamse klassiekers meeschallen in een goedkoop café, noch hun mödisch equivalent: jeans en T-shirt. Dat werd gisteren bewezen op Studay, otherwise known as de kick off van het academiejaar in Antwerpen, waar de Vlaamse klassiekers werden ingeruild voor onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, het café voor de gedempte Zuiderdokken en het bier voor... euh, bier. Gelukkig heeft ook de student van vandaag zijn "Jean & T"-uniform uitgetrokken om wat origineler voor de dag te komen en speciaal voor Studay verliet ik, vergezeld door fabulous collega's Michaël en Angelique, mijn eigen Leuvense studentenstad om dat te gaan registreren. Een fotoverslag!

studay
Les Truttes geven het beste van zichzelf op het grote podium.

Christin
Christin, 21, studente business uit Berlijn

studay3
Andrea, 19, studente grafisch ontwerp en Fabio,19, student toegepaste psychologie

  Andrea

  shoes
De shoes van Fabio, Belmodo.tv's Michael en Andrea

  studay5
Sometimes you need a little sangria.Van links naar rechts: Elektra,18, student architectuur; Esther,18, student fotografie; Gitte,18, student communicatiewetenschappen; Asra, 20, student interieurarchitectuur; Lana,18, student grafisch ontwerp

studay9
Van links naar rechts: Jodie, 15, student audiovisuele; Arthur, 16, student audiovisuele; Axelle,15, student architecturale vorming; Claudia, 15, student audiovisuele; Majojor, 15, student beeldende en architecturale kunsten

studay8
Willem, 23, student gezondheidswetenschappen en Sofie, 22, student mediacultuur

studay10 studay11
Karen, 22, student architectuur

DSC_0030
Tosca,18,studente TEW en Babs, 19, studente handelsingenieur

studay12
The couple you want to be. We kwamen Marion, 25, styliste en Matthieu, 28, dokter, tegen toen we al van het studay-terrein waren, maar zo'n mooi plaatje konden we jullie niet onthouden!

page loaded