Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A.track: Designparcours in Antwerpen

Door Lies op 23.09.2009

Een gloednieuw concept in Antwerpen designstad: A.track. In 15 deelnemende shops kan je vrijdag 25 en zaterdag 26 september kennismaken met het allerbeste design, en meer, want bij velen zal je ook getuige zijn van kookdemonstraties, speciale collecties, of gewoon genieten van een heerlijk wijntje en wie weet wel een hapje!

Onder de deelnemers zijn er vele gevestigde designwaarden als Donum, Scoonwoon, Bulthaup, enz., waar wij zeker en vast eens een kijkje zullen gaan nemen. Maar vooral Fritz Hansen, met een overzichtstentoonstelling van het werk van Arne Jacobsen (van de vlinderstoelen!), en Anna Heylen (huh? dat is toch een fashion designer?) prikkelen onze nieuwsgierigheid.

Tussen de verschillende deelnemers zal er overigens een BMW taxidienst rijden, om in style ter plaatse aan te komen!

1ATRACK 2ATRACK

Fritz Hansen en Bulthaup

page loaded