Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot photographer: Alberto Oviedo

Door Patricia op 22.09.2009

Belmodo.tv heeft weer een online hotspot ontdekt, boordevol inspiratie. Dit keer gaat het om de website van Columbiaans fotograaf Alberto Oviedo. Dit natuurtalent resideert momenteel in de Verenigde Staten en heeft een prachtig en bijzonder uitgebreid oeuvre. Van sport-, landschaps-, mode- en beautyfotografie tot portretten, niets is deze (mooie) man vreemd. Vaak werkt hij met felle contrasterende kleuren, iets wat wij van Belmodo.tv op z'n zachtst gezegd wel kunnen smaken. Helemaal betoverend. Bovendien is niet alleen zijn werk fenomenaal, zijn website is dat ook. Sommige mensen hebben nu eenmaal smaak, op alle vlakken. Wij selecteerden een aantal van onze favorietjes. Levensgrote print, mijn living, nu!

alberto1

alberto2

alberto3

alberto4

alberto5

page loaded