Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Lottery Night @ Brooklyn

Door Tiany op 22.09.2009

Ladies & Gents, bij deze laten we jullie zeer graag weten dat Diesel & Brooklyn je gelukkig kunnen maken op donderdag 8 oktober. Tot en met 8 oktober krijg je bij aankoop van een Diesel jeans in een Brooklyn store een kraskaart waarmee je kan meedingen naar een total DIESEL make over of een weekje rond sjeesen in de nieuwste Fiat 500 by Diesel.

Deze Lottery night vindt plaats in Brooklyn - Antwerpen in de Huidevetterstraat...so be there or be square en  om de avond nog een tikkeltje extra rock n' roll te geven zal er een cocktail bar zijn, DJ's, make-up artists van MAC, haar stylisten van Tony & Guy en mezelf Tiany Kiriloff om de fashion lovers die het nodig vinden de nodige styling tips te geven!  

brooklyn_diesel_01

page loaded