Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Polaroid comeback

Door Michael op 16.09.2009

jy_polaroid_006 polaroid-2
smaller_polaroid fab_3102

Goed nieuws voor de fashionfotograaf want Polaroid is coming back! Polaroid deed aan het begin van 2008 de boeken dicht. Daardoor kwam een einde aan het tijdperk van de instant fotografie. Maar dat was slechts tijdelijk want de Polaroid maakt een comeback. Met The Impossible Project proberen enkele ex-medewerkers van het bedrijf de polaroidfoto nieuw leven in te blazen. Doel is om tegen 2010 hét arty farty fototoestel opnieuw op de markt te brengen.

polaroid-3
Urban Outfitters & The Impossible Project vintage polaroidtoestel

Om de greedy people kalm te houden werken de mensen van The Impossible Project & Urban Outfitters alvast samen met een serie van 700 vintage Polaroids te produceren. Alle limited edition toestellen zijn met de hand genummerd.

Surf snel naar de website van Urban Outfitters, daar kan je voor 180 euro een toestel in huis halen? Een filmrolletje krijg je er vanaf 25 euro. Thx to belmodo.tv-lover Hanne voor de tip!

page loaded