Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Design in Antwerpen!

Door Lies op 09.09.2009

Aanstaande zaterdag, 12 september, staat design helemaal centraal in Park Spoor Noord, Antwerpen. Als je nog niet de gelegenheid hebt gehad dat prachtige nieuwe stukje groen te ontdekken, is dit de ideale kans! In de hangar van de Cargo Zomerbar heeft er vanaf 10 uur 's ochtends een designmarkt plaats. Startend designtalent zal er laten zien wat ze in hun mars hebben, en behalve hun ontwerpen bewonderen, kan je hier ook rustig een praatje slaan met de ontwerpers. Kan interessant zijn!

1cargo

Kleine tip van onzentwege: geniet eerst van een heerlijk Cargo-ontbijt aan de fontein, om dan rustig op het marktje rond te struinen, en dan weer af te sluiten met een heerlijke Cargo-mojito! Have fun!

2cargo

page loaded