Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl pimps Wallpaper’s October Issue

Door Patricia op 09.09.2009

En dat bedoelen we dan letterlijk. Het oktobernummer van het (geweldige) Britse magazine Wallpaper heeft er een extra selling point bij. Aan het nummer in kwestie is namelijk meegewerkt door zowel fashion hero Karl Lagerfeld als designicoon Philippe Starck.

Voor Wallpaper was Lagerfeld geen verrassende keuze, hij stond eerder al in het magazine vernoemd als één van Wallpaper's favoriete designers, in een dubbelinterview met architecte Zaha Hadid over de relatie tussen mode en architectuur.

Guest editor Karl koos ervoor om hunky model en muze Baptiste Giabiconi op de cover te plaatsen, die hij voor de gelegenheid uiteraard zelf shootte.

Op het eerste zicht staat Giabiconi braafjes in zijn strakke Karlpak mooi te wezen, maar aangezien Lagerfeld even veel van Giabiconi's abs houdt als wij heeft Wallpaper onder het mom van "two guest editors, two covers" het magazine voorzien van een peel-off cover, niet voor gevoelige lezertjes. Zo krijg je twee Giabiconi's voor de prijs van één!

baptiste-giabiconi-peelable-wallpaper-cover-1

We zijn zulke streken intussen wel gewend van Kaiser Karl, zo shootte hij zijn muze eerder al voor Purple Fashion Magazine in nothing but high heels. In Wallpaper zelf staan er meer pics made by Kaiser Karl, benieuwd of Giabiconi daar braafjes zijn tenuetje aanhoudt!

page loaded