Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

FOODTREND: Napkin Cool

Door Michael op 08.09.2009

Napkin_cool_8-1.PNG

Belmodo.tv is volledig into fashion & laat je zo nu en dan ook weten welke adresjes de hotspots zijn van het moment! Als er zich dan een foodtrend voordoet, kunnen we die ook niet zomaar laten voorbijgaan! De allernieuwste trend heet nl. Napkin Cool

Napkin Cool ziet er uit als een ordinaire dikke pastille, maar wordt geserveerd op een bordje. Dan wordt de pastille overgoten met water, en dan gebeurt het ... de pastille groeit uit tot een zacht en vochtig doekje om je handen te reinigen. De pastille bestaat dus in feite uit samengeperste viscose en levert een aardig doekje van 25 op 25 centimeter op.

Napkin Cool is in België te verkrijgen bij de Genkse wijnhandel Vincenzo Bongiorno, tegen een democratische prijze van 3,19 euro voor 8 stuks.

www.napkin.it

www.bongiorno.be

page loaded