Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

[email protected] Day: the report

Door Angelique op 06.09.2009

night_view wasdraad_girls_250x198
Zaterdag 5 september was Laundry Day in Antwerpen the-place-to-be voor de dancelovers! Belmodo.tv is toevallig een gigadancelover én inderdaad overal op zoek naar fashion. Dit festival is ook geheel toevallig een uit de hand gelopen braderei  

(°1998 Kammenstraat)... dus logisch dat je fashion spot op Laundry Day.

2girls_250x396
2girls_wasdraad_250x198  
Fashionable ladies @ Laundry Day 09

Naast het inhaleren van musicvibes tussen de wapperende wasdraden hebben we wat kunnen rondsnuffelen op de Laundry Fair. Op deze festivalmarkt plaatst Laundry Day jonge ontwerpers, creatief talent en verborgen rariteitenkabinetten in the spotlights! Ofcourse we like!  

laundry_fair Apen_studentenstad

Bunny Buttons zijn 4 zussen, Astrid, Iris, Sophia en Hestia, die hun passie voor buttons willen delen, uiteraard hebben we onze eigen Belmodo.tv ontwerpen meteen laten maken. 5 eigen ontwerpen voor €6.50, is een erg leuke cadeautip als je het ons vraagt. Check binnenkort bunnybuttons.be voor meer info!

bunny_buttons_V bunny_buttons  
bunny_buttons_II bunny_buttons_IV

Coole prints gecombineerd met leuke kleuren in t-shirt vorm. Het Aaitski kraampje trok meteen onze aandacht. Bruno & Filip, 2 vrienden met een uit de hand gelopen hobby startten een dik jaar geleden met dit grappige t-shirt label.
2 supersympathieke creatievelingen van eigenbodem, we like! Check hier de webshop en alle info over dit nieuwe Belgische t-shirt -brand.

Aaitski Aaitski_II

En Belmodo.tv heeft nog meer cadeautips gespot op Laundr Day, ook Kado-Fix is op en top Belgisch en enkel online te koop, hier even klikken ;o). Op Laundry Day konden we de gadgets wel eens vast nemen en we zagen dat het goed was!

kado_fix_II kado_fix

Net zoals voorgaande Laundry Day edities, konden de ladies zich smijten voor een total Roxy make-over mét fotoshoot! Belmodo.tv snoof een erg fahsionable sfeer in de Roxy tent, een mini-fashionweek backstage gevoel, gezellig!

roxy_visagie roxy_shoot

En natuurlijk spotten we ook deze leuke Laundry Day t-shirt helemaal te koop voor €15 in de officiële store.

official_store laundry_shirts

Laundry Day 5 september 2009: in de naam van Belmodo.tv, fashion én de heilige geest, amen én tot volgend jaar!

page loaded