Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hoera! Hip Handwerk

Door Tiany op 31.08.2009


Over de plas is het fenomeen gezamenlijk "quilten" al een grote hype en dankzij sites als etsy.com wordt het handwerken alleen nog meer gepromoot. Ook in ons klein Belgiëlandje zorgen heel wat creatieve zielen voor heel wat mooie creaties, het is alleen niet altijd even eenvoudig om als creativo je ontwerpen aan de man/vrouw te brengen, maar gelukkig worden steeds meer acties ondernomen om voor promotie van jong talent te zorgen! 

Ook het Modemuseum in Hasselt steekt een handje toe en organiseert op zondag 13 september Hoera! Hip Handwerk. Tijdens Open Monumentendag krijgen een aantal jonge ontwerpers de kans om hun handwerk te presenteren aan het grote publiek. Die dag kan je van 10:00u tot 18:00u in het Modemuseum Hasselt terecht voor een indoor designer-markt naast de expo 'In Her Shoes'. Een selectie van ontwerpers stellen hun zelfgemaakte originele spullen voor in de centrale hal van het museum. De inkom is gratis! 

hoerahiphandwerk_01

Deelnemers: 

Titi & The German Kid, Polly Rocket, Mr. Lapin, Lovely Mariquita, Something Strange, Lady Love, Wouter Van Herck, Petiet, Whoost!, e.a.

Modemuseum Hasselt - Gasthuisstraat 11 - Hasselt

page loaded