Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

[email protected] Day

Door Angelique op 19.08.2009

laundry_450x600

Gewoon even om te zeggen dat het leukste festival van het jaar er weer aankomt op zaterdag 5 september. Wist je trouwens dat Laundry Day als een uit de hand gelopen braderei begonnen is in de Kammenstraat in Antwerpen in 1998? Ondertussen is die alternatieve shoppingbuurt het modehart van Antwerpen en is Laundry Day uitgegroeid tot een gigantisch topfestival met topDJ's!

Inderdaad ons Tiany was er toen ook al bij met JIM's Alive.Style, zelfs live! Crazy ;o)

Laundry_Day_220x198 laundryfair_220x198

Dus natuurlijk spot je fashion op Laundry Day, dat zijn gezellige karakter wist te behouden! Belmodo.tv zal dan ook naast de musicvibes te inhaleren, rondsnuffelen op de Laundry Fair. Op deze gezellige festivalmarkt plaatst Laundry Day jonge ontwerpers, creatief talent en verborgen rariteitenkabinetten in the spotlights! Ofcourse we like!  

Laundry Day kost slechts €20 in VVK en er is gratis busvervoer in de provincie Antwerpen. Meer info vind je op www.laundryday.be

page loaded