Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

XOXO Gossip Girl!

Door Lies op 15.08.2009

Wij bij Belmodo.tv zaten er al een tijdje op te wachten, en hier is ie dan eindelijk: de trailer voor het derde seizoen van Gossip Girl! De season premiere is op maandag 14 september, maar dat wil dus zeggen dat wij hier in ons belgenlandje nog wel even zullen moeten wachten. Maar goed, het begint in elk geval!

De serie gaat over de modebewuste, very rich kids van de Upper East Side in New York, en wat ons betreft is Gossip Girl de perfecte combinatie tussen fashion, drama, complotten, enz. Dus als je zelfs nog aan het eerste seizoen moet beginnen: doen!

De trailer voor seizoen 3 mist zijn doel niet: wij zijn oh zo benieuwd! Laat Chuck Queen B weer schieten? Wordt cutie Dan weer versierd door duivelin Georgina? Zit Nate opnieuw aan de oudere vrouwen? WTF?!
En vooral: met welke designer dresses worden we weer verwend dit seizoen? SSSpannend!

page loaded