Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-Up! by Atelier Solarshop

Door Tiany op 14.08.2009

solarshop_03

Goed nieuws voor de lovers van pop-up stores, want vanaf 1 september tot en met 3 oktober pakt het kunstenaarscollectie Atelier Solarshop uit met "Pop-Up!" een tijdelijke winkel met heel wat exclusieve goodies. Pop-Up verkoopt design, accessoires, kledij en objecten van ontwerpers van overal ter wereld. In de shop zelf is er steeds 1 sample van elk item, via een bestellijst kan je een object aankopen dat half oktober in Atelier Solarshop kan opgehaald worden . Alle voorwerpen en kledingstukken bestaan maximaal in een oplage van 10 waardoor exclusiviteit gewaarborgd wordt. Launch party van Pop-Up vindt plaats ergens eind augustus en uiteraard houden we je daar ook van op de hoogte! 

solarshop_01 solarshop_02

POP-UP

Dambruggestraat 48

2000 Antwerpen

www.ateliersolarshop.blogspot.com

page loaded