Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Felix pakhuis

Door Tiany op 12.08.2009

Ladies & Gents, fashion metropool Antwerpen is weer een place to be rijker! En laat het bij deze algemeen geweten zijn dat een locatie is om "U" tegen te zeggen! Felix Pakhuis is the New Kid on the Block, je vindt deze nieuwe Hotspot aan het Antwerpse Eilandje in een pas gerenoveerde 150 jaar oude pakhuis. Je kan er nu al terecht in de zogenaamde LIVING voor een hapje en een drankje in een van de gezellige zithoeken. Ook op het TERRAS geniet je van heel wat lekkers en een mooi zicht op het Willemdok en dan is er nog het SALON, dat voornamelijk gebruikt wordt als concertzaal. Naar de toekomst toe zal er ook een MARKT in ware  Barcelonese “Boqueria” stijl komen, een KELDER voor multi-functioneel gebruik en de LICHTSTRAAT waar je ongetwijfeld nog wel getuige zal zijn van een hippe party! Wie weet wel de Belmodo.tv party ;o)   

voor meer info surf je best naar www.felixpakhuis.nu

felix_01

felix_02

felix_03

 

 

 

 

 

 

page loaded