Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Taart + Textiel

Door Tiany op 10.08.2009

taart_en_textiel_01

Weer een leuk concept om naar uit te kijken en vooral om te gaan bezoeken is TAART + TEXTIEL van de 2 ladies die op zondagen je maar al te graag verwelkomen in hun "Pannekoekenhuisje". TAART + TEXTIEL vindt plaats op 30 augustus en is wat je kan noemen een gezellige namiddag waar je heerlijk kan genieten van een lekker stukje taart en ondertussen de creaties bewonderen van jonge Gentse ontwerpers: Karolien Verstraeten, Zoot Costumiers en be-angeled. Vanaf 15u kan je er terecht en tussen de shows door zorgen dj's voor de nodige beats. Na de modeshow kan je trouwens ook in een aantal mini shops de getoonde creaties direct aankopen....wat wij uiteraard zeeeer interessant vinden! Fashion en taartjes, een ideale wereld bestaat dan toch!

meer info & de planning kan je vinden op    www.pannenkoekenhuisje.be

taart_en_textiel_02

page loaded