Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cnocspot

Door Tiany op 06.08.2009

Hurry, Hurry, Hurry als je graag het unieke concept van de gebroeders Van Parys in samenwerking met het Skandinavische WeSC wil checken, want deze originele "pop-up" store is slechts tot eind augustus open. Ben je dus helemaal in de ban van exclusieve headphones van het We Are the Superlative Conspiracy merk (afgekort dus WeSC), dan is nu je kans om de meest zotte exemplaren in huis te halen. Naast deze wanna-have headphones verkoopt deze bijzondere shop genaamd "CnocSpot" ook nog heel wat coole t-shirts, exclusieve gadgets en beats.

Het ultra coole Cnocspot bestaat uit kartonnen modules die niet alleen dienen als interieur, maar ook als display materiaal en verpakking voor je aankoop, zodat je op die manier steeds een stukje van de store met je kan meenemen.  

Voor meer info surf naar www.cnocspot.be

cnocspot_01

page loaded