Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hip Hip Twiggy

Door Angelique op 04.08.2009

Twiggy250x198_I twiggy250x198_II

Twiggy Lawson het allereerste echte topmodel dat in de jaren '60 de verpersoonlijking van schoonheid én bevrijding was wordt dit jaar 60. Het toenmalige stijlicoon is vandaag nog steeds hot & happening. De 'Twiggy style' zie je nog heel vaak opduiken bij modellen en sterren van nu.

Om haar 60ste verjaardag te vieren lanceert Twiggy een nieuw boek 'A Life in Photographs' een retrospectieve met bijhorende expositie in het Londense National Portrait Gallery te bezoeken vanaf zaterdag 19 september, wat ook meteen de releasedatum van het fotoboek en Twiggy's verjaardag is! Congrats lady!

Je vindt echt alle info over het Britse ex-topmodel op haar officiële site en zo ziet de zeer knappe Twiggy er vandaag uit...

twiggy_agness_220x198  
Stijliconen met een verschil van 40 jaar, Twiggy meets Agness Deyn.

 
page loaded