Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Barbie foot!

Door Lies op 01.08.2009

ps_barbie_2 ps_barb

Vanaf maandag 3 augustus kan je in de vitrine van Colette in Parijs deze 'Barbie foot' bewonderen. Het is een ontwerp van jonge designer Chloe Ruchon die met dit project een contrast wilde neerzetten: dat tussen de roze, ultravrouwelijke wereld van Barbie, en de superviriele mannelijke wereld van het voetbal. Dankzij de samenwerking met Mattel en Bonzini babyfoot, kon Chloe haar project tot een goed einde brengen. En met succes, want de Barbie foot had al een plaatsje op het DMY Berlin Design Festival, en zal heel binnenkort dus ook bij Colette te bewonderen zijn! Belmodo.tv is uiteraard ook fan van het eerste uur en wilde deze absolute must-have op de kop tikken voor de Belmodo.tv headquarters...maar er zijn er slechts negen verkrijgbaar over de hele wereld! Dat wordt knokken!

barbiebarbie_2

page loaded