Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Binnenkijken bij Vena Cava

Door Patricia op 24.07.2009

Creatieve mensen vind je vaak in creatieve ruimtes, en in die ruimtes steekt Belmodo.tv al eens graag zijn neus binnen. Wij zijn hierin niet alleen en fashionsite Refinery29 ging daarom mét fotograaf eens langs bij Lisa Mayock, één van de designers van het New Yorkse Vena Cava.

Lisa

Lisa's stulpje barst uiteraard van het leuks: inspirerende boeken, een uitgebreide kleerkast, oude platen,... Genoeg dus om wat ideetjes op te doen voor onze eigen casa. Wij selecteerden al een paar kiekjes, maar de rest van de reportage vind je hierzo.

Wil je meer Vena Cava? Designers Sophie en Lisa bloggen! Je vindt hen op http://vivavenacava.blogspot.com

venacava3 venacava2

page loaded