Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mat&Rob verzameld werk

Door Angelique op 21.07.2009

Ooh oh o wat is Belmodo.tv happy jullie te kunnen melden dat onze goede vrienden Mat&Rob terug zijn! Niet dat het Antwerpse creaduo echt weg geweest is -check hier hun werk- maar het is even geleden dat ze hun fantastisch werk tentoon hebben gespreid ;o)

mat_rob_545x300

Mat&Rob zijn met de slogan 'things to adopt' onder de arm echte dingenverzamelaars, van fashionitems, tot huisaccessoires van toen en nu.... Ze brengen een ode aan alles echt alles wat een ziel heeft , oud, lelijk, jong, mooi....Elk object krijgt door Mat&Rob een nieuw leven en een diepere betekenis. Het vervolg van hun adoptiewerk heet nu 'Scrabble to cradle'.

mat_rob500x700

Samen met het Gentse Verzameld Werk kwamen Mat&Rob tot een nieuwe ordening van hun objecten. Door hun dingen opnieuw te rangschikken en in contact te brengen met andere voorwerpen ontstaat er een verhaal en een conversatie! Wanneer je Mat&Robs werk koopt geef je het ook onmiddellijk een nieuwe dimensie door een persoonlijk opbject in de plaats te zetten!

We like!

WAT
Mat&Rob 'Scrabble to cradle'
WANNEER
nog tot en met vrijdag 28 augustus
WAAR
Verzameld Werk
Onderstraat 23a
9000 Gent
www.verzameldwerk.be

page loaded