Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hoe goed is Madonna?

Door Angelique op 12.07.2009

madonna500x300_II

Oh oh oh wat stond Madonna weer strak in 't pak gisteren. Miss Madge liet wel 3 kwartier op zich wachten en ondertussen nog een goede stortbui er bovenop! Maar de ambiance zat er in.

Eerlijk? Veel fashion hebben we bijgevolg niet gespot wegens téveel regen, té donker en té geïnteresseerd in het concert uiteraard! Sorry! ;o) 

Vocaal was dit zeker niet het beste optreden dat Belmodo.tv al zag van Madonna, maar qua show en outfits niets anders dan lof. We zijn blij dat ze de badpakken achter zich heeft gelaten! Madonna lijkt eerder terug te keren naar de jaren '90 qua outfits. Ze droeg opvallend veel zwart en opende de show met een ingepakte lingerieset met de benen wijd open op haar queentroon, zoals we haar controversiële kantje kennen! Later tijdens de set zagen we zelfs de Jean Paul Gaultier-achtige punt-BH weer even opduiken!

madonna500x300

madonna500x300_III

Miss Madge, 1 ding is zeker als 50+er, je hebt attitude, stijl en zet een show neer zoals niemand anders ter wereld dat kan...zelfs de generatie artiesten, die in je voetsporen wil treden, kan dat niet! Maar je had wel eerst nog even bij de zangleraar mogen passeren, toch?

Over aan jullie!

page loaded