Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Watch us Madonna!

Door Angelique op 11.07.2009

madonnastickysweet_500x300

Ja sweeties, vanavond is het zover Miss Madge heeft eindelijk het licht gezien zodat ze finally bij ons ten tonele zal verschijnen! En it better be gooooooooooooooooood want Belmodo.tv zal echt alles in de gaten houden! ;o)

Belmodo.tv zag Madonna al aan het werk in Parijs en Amsterdam en we kunnen jullie verzekeren dat deze 50+er echt de moeite waard is. Wij zullen dus vanavond op de wei van Werchter op de eerste rij staan, waar normaal koetjes grazen, dus Madonna watch out for the Belgian fashion police ;o)!

Laat het ons morgen hier vooral even hebben over the vibes en the outfits? Tot vanavond voor hopelijk een van de beste concerten van afgelopen decennia! En watch Tiany want zij heeft haar camera bij om jullie Madonna lovers & fashionista's te spotten!

page loaded