Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Roux = fashion

Door Angelique op 03.07.2009

In bijzondere muzikale peloezetijden waar fashion en muziek weer een stomend koppel vormen, willen wij deze übercoole en supergetalenteerde madam van een very hotband even in the Belmodo.tv spotlights zetten!

De London-based electro pop van 'new kid on the block' La Roux heeft ons helemaal ingepalmd. Het begon begin dit jaar met het deuntje van 'Quicksand' dus gingen we meteen op zoek naar de rest van de muziek. Onmiddellijk daarna ontdekten we het vette artwork en de erg stylistische video's, het doordacht design én de La Roux kind of style = fashion fashion fashion!

De rosse zangeres vinden wij top. Elly is een echt androgyne type, you hate her or you love her! En inderdaad wij zijn bij de laatste bende ;o) Want Elly is een en al fashion. Ze heeft haar platencontract getekend in een eigen creatie, een t-shirt met als opschrift "I'm a Cunt" Alrighdy baby! We like, ofcourse ;o)

Voor de La Roux volgelingen, zoals wij dus, is het wel nog wachten tot het einde van de zomer voor eerste verschijning op onze velden. Wij gaan zeker kijken op donderdag 20 augustus want dan speelt deze zeer stylische lady en haar aanhang op de peloeze van  Pukkelpop.

 
page loaded