Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Glastonbury Style

Door Lies op 01.07.2009

Het festivalseizoen is alweer goed op weg en één dagje voor de aanvang van Rock Werchter geven wij jullie nog enkele looks die wij zagen op Glastonbury Festival afgelopen weekend. To like or not to like, that is the question...Maar laat je toch nog snel even inspireren door de fashionable&famous, voor je straks je zak maakt! Be inspired, en wie weet word jij gekiekt door de Belmodo.tv-crew, op Rock Werchter 2009. Tot daaaaan!

NAtasha_Khanps Karen_Ops Lady_Gagaps

Op het podium zagen we (van links naar rechts) Bat For Lashes' Natasha Khan, die de show stal met haar blitse paillettenoutfit. De frontwoman van The Yeah Yeah Yeahs, Karen O, vonden we dan weer net iets té blits in haar neon outfit. Net als Lady Gaga trouwens, die elk moment 'een Nipplegateje' zou kunnen doen. As if she cares...

Dasie_Loweps lily_donaldsonps VV_Brownps

Op het festivalterrein zagen deze drie dames er 'effortlessly cool' uit in hun zwarte outfit. Modellen Daisy Lowe en Lily Donaldson deden het met franjes, die het nog steeds goed doen, terwijl zangeres VV Brown voor very hot 'Balenciaga-schouders' ging.

lily_allenps lyllyps

Lilly Allen on stage en off stage: misschien hiervan gewoon onthouden hoe het niet moet. We adore the stage shoes, de wat plompe sneakers was minder, en dan dat blauwe pakje met die paarse pruik...we don't think so! Lilly zit wel duidelijk in haar pruikenperiode, en die hoogblonde staat haar al beter!
Een beetje een fashion flop op Glastonbury, maar wij zien haar toch nog graag!

Peaches_Geldofps Pixie_geldofps

Wat Belmodo.tv betreft, kan Peaches Geldof nog veel leren van haar zus Pixie, die er heel wat schattiger uitzag in haar vrolijke gestreepte hemdje. Dat te korte shirt, Peaches? Not so very sexy!
De prijs voor de leukste rubberlaarzen gaat trouwens naar Pixie Geldof, die voor deze originele versie van Hunter voor Jimmy Choo kiest.

Voor een uitgebreid 'who wore what-verslag' van Rock Werchter 2009 houd je Belmodo.tv best goed in de gaten!

page loaded