Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bedtaste

Door Michael op 29.06.2009

bedtaste Filip_De_Smet_UPR_-_Bedtaste_Event_Antwerp_002
Filip_De_Smet_UPR_-_Bedtaste_Event_Antwerp_080 Filip_De_Smet_UPR_-_Bedtaste_Event_Antwerp_129

Antwerpen is alweer een restaurant rijker. Weliswaar voor een beperkte tijd want Bedtaste zal pas geopend zijn tot de nationaal feestelijke dinsdag 21 juli. Het tijdelijke restaurant is een project van Absolut Vodka en Oceandiva. Bedtaste is dé place-to-be voor trendsetters met een culinaire passie want hier kan je terecht voor een vernieuwend gastronomisch concept waarbij alle zintuigen worden aangewakkerd. Het restaurant/bar toverde het schip Oceandiva om tot een grote slaapkamer. Een slaapkamer waarbij het eten uit bedpannen komt en uit lege blikjes cat food. 

Bedtaste is de ultieme symbiose tussen gastronomie, entertainment en een uitermate goeie sfeer. Deze hotspot vindt zijn roots in de allernieuwste reclamecampagne In an Absolut World rond dromen van de ideale wereld. Het schip ligt aangemeerd ter hoogte van het Willemdok, aan de Napoleonkaai in Antwerpen. Voor een goeie 69 euro kan je hier terecht voor een apero, 5-gangendiner, live music & rondvaart. Be ware: Bedtaste vaart naar andere oorden op dinsdag 21 juli, dus allen daarheen want je mag dit niet missen!

www.bedtaste.be 

0472/63.69.08

Wil je nog meer nieuws over Absolut Vodka, klik hier!

page loaded