Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Camping Zuid!

Door Lies op 24.06.2009

'Ge kunt er alles behalve camperen'!
Zo luidt de slogan van het gloednieuwe festivalletje Camping Zuid. En dat is ook zo, alles kan en alles mag, er is maar één must en dat is een week lang: GENIETEN!

  PS3

Juni is voor studerende jongelui steevast de zwaarste maand van het jaar, en om daarvan te bekomen, en te genieten van je herwonnen vrijheid met al je vrienden, kan je vanaf dit jaar een week lang (altijd de laatste week van het academiejaar) gaan ontstressen op Camping Zuid in Antwerpen. Er is dus geen camping, maar wel een strandje met mojitobar en kleurrijke strandstoelen (beide getest en goedgekeurd!), beachvolley, gezelschapsspelen, sjotterkasten, en de hele tijd dj-sets, die tegen 5 uur in de namiddag ingeruild worden voor leuke optredens van bekende en minder bekende bands. De Camping Zuid-Mainstage verwelkomde deze week al bands als General Mindy, Creature with the Atom Brain en Ambrassband. De komende kan je er nog gaan kijken naar oa The Galacticos, Jasper Erkens, Joshua, Freaky Age en Belmodo.tv-favoriet The Disko Drunkards ft. Tim Vanhamel.

Organisator Luc Carpentier ken je al van Laundry Day, dat dankzij hem uitgroeide tot een gigantisch festival, en wij zijn er zeker van dat ook dit nieuwe initiatief een succes wordt!

Je kan nog tot vrijdag 26 juni gaan genieten van de heerlijke, zomerse sfeer op Camping Zuid, en volgend jaar weer! Hip hoi, Antwerpen is weer eens een leuk event rijker!

PS_1  
Shotteren op Camping Zuid

PS4  
Fashionable ladies drinking their Mojito's

PS2  
Heerlijk genieten en beachvolleyen in het zonnetje

WAT
Camping Zuid
WAAR
Ledeganckkaai Antwerpen, tussen Bank van Breda en Petrol
WANNEER
nog tot vrijdag 26 juni

page loaded