Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dubieus [email protected]

Door Lies op 20.06.2009

Al jaren naarstig op zoek naar een vintage Barcelona chair, leuke en kwaliteitsvolle fifties meubelen of één van die prachtige Eames-meubelen? Look no further, want op zaterdag 27 juni organiseert het Antwerps designcenter De Winkelhaak een zomereditie van hun tweedehands meubelenmarkt!

Verzamelaars, handelaars of toevallige bezitters van antiek design zullen er de hele dag hun waren aan de man brengen in de straatjes rond het designcenter. Het is dan ook een absolute aanrader je te begeven naar het oude statiekwartier van Antwerpen, en te genieten van het design, de kraampjes, en de leuke sfeer!

- --- --

WAT?
Dubieus Design
WAAR?
Dambruggestraat, Korte en Lange Winkelhaakstraat 2060 Antwerpen
WANNEER?
zaterdag 27 juni, van 10u tot 18 u

page loaded