Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

[email protected] Outfitters

Door Lies op 20.06.2009

Adream_500X220

Voor de Antwerpse bijna afgestudeerden hebben we goed en very fashionable nieuws. Aanstaande vrijdag 26 juni kunnen alle laatstejaarsstudenten uit Antwerpen bij Urban Outfitters terecht voor een avondje music meets fashion. Stad Antwerpen trakteert zijn bijna gediplomeerde studenten dus op een leuk feestje.

Als je in Antwerpen gestudeerd hebt dan ken je als geen ander deze modemetropool, partycity én studentenstad. Uiteraard is Antwerpen dan ook de stad waar jonge pasafgestudeerden graag willen werken, shoppen en blijven wonen. Net daarom is het leuk om als youngster met een eerste job 'in the pipeline' op Adream samen te komen en te networken.

Adream zwaait je uit als student in Antwerpen, geeft je stijladvies, brengt je in contact met Antwerpse bedrijven en trouwt de geliefden ... just for one night. En Belmodo.tv zal er zeker zijn!

20:00 Absynthe Minded
21:00 dj Merdan Taplak en dj Ralf (Thursdays @ Café D'Anvers)
stijladvies met Tiany (dus zeker komen hé!) :o)
wedding chapel door Vitalski

vrijdag 26 juni 09 / 19:00 tot 23:00 / FREE / Stadsfeestzaal-shop Urban Outfitters (Meir)

www.adream.be

page loaded