Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

V Magazine’s HOT swimsuit spread!

Door Lies op 16.06.2009

Al sinds haar lancering in september 1999, slaagt V Magazine erin steevast fantastische fashion shoots af te leveren. Het New Yorkse magazine schrijft voor up-to-date people die houden van Fashion met de grote F, en alles wat daarbij komt kijken, zoals kunst, muziek, film, design, cultuur,...

Van de shoot van het V Magazine Summer Swimsuit Issue, kregen wij het wel heel erg warm. Topfotograaf Mario Testino kreeg absolute topmodellen voor zijn lens, en wilde er echt een steaming, sexy shoot van maken. En dat lukte!
Mario Testino+Naomi, Claudia en co.+V Magazine= HOT HOT HOT!

Je vindt het magazine oa bij IMS (International Magazine Store), maar wij geven jullie de heetste beelden hier:

ps: hoe cool zijn Kate's Martin Margiela jacket (foto 1), en Claudia's YSL Cage shoes (foto 4)?

1

2

3

4

5

6

7

8

page loaded